Joldelunder Bäckerei

Hvem er vi?

Bäckerei Lorenzen GmbH

Vi fremstiller hver dag 40 forskellige slags bioland-fuldkornsbrød. Dérudover fremstiller
vi diverse dejlige biolandkager, lækre rundstykker og velsmagende snacks.

HVORFOR ER VI MED?

Tørkeperioden i 2018 har vist, hvor ødelæggende høj varme kan være for kornhøsten. Og det handler jo om kornafgrøder, som er selveste grundlaget for ernæringen af vor civilisation.

Klimaforandringerne, affødt af den industrielle tidsalder, gør os meget bekymrede. I og med, at vi hver dag arbejder med tingene i praksis, ved vi, hvor meget potentiale alene vores bageri har for at beskytte naturen. Men det er ikke nogen nem opgave at identificere og udnytte disse potentialer. Positively Produced giver mulighed for at dele den samlede viden og erfaring omkring bæredygtig produktion med andre virksomheder. Men vi vil også gerne indrage vores kunder i processen og hjælpe dem med at få mere viden, så vi kan opnå mere fairness og synlighed i forhold til naturen – på en måde, så det også hænger sammen økonomisk.

HVORDAN BIDRAGER VI?

Ved at gøre alle aktiviteterne på SKÆRTOFT til ”en case for fremme af bæredygtig fødevareproduktion”, og ved at koble denne case med vidensdeling og formidling i bredeste forstand via vores akademi, sikrer vi, at alle de erfaringer vi gør, får maksimal effekt. Det gælder både videreudviklingen af den grønne omstilling i fødevaresektoren, men også indsatsen for – gennem akademiet – at oplyse nuværende såvel som kommende forbrugere om nødvendigheden af at bidrage til en bæredygtig verden.

Kontakt

Joldelunder Bioland Bäcker

Jasper Lorenzen
jasper.lorenzen@joldelunder.de
+49 4673 962491