Expert Talks

Vores projektpartner Hochschule Flensburg har arrangered en række webinarer omkring følgende problemstillinger:

Et fødevaresystem helt uden emballage vil aldrig være muligt. Ikke desto mindre er vi nødt til at forbedre vores emballage og reducere mængden af affald for at mestre de miljøudfordringer, der ligger foran os. Hvordan kan emballagens genanvendelighed undersøges? Hvornår giver et system til genanvendelse mening, og hvordan fungerer det? Hvordan skaber vores emballage en lukket cyklus, der bevarer globale ressourcer?

For en bæredygtig omstilling har vi brug for en mere bæredygtig økonomi, der omfatter bæredygtig finansiering. Men hvad er bæredygtig finansiering? Hvad er bæredygtige investeringer? Hvilken effekt kan en lille eller mellemstor virksomhed (SMV) have? Hvordan kan SMV’ere finde en måde til mere bæredygtig finansiering?

Sustainably packaged - recycling and reuse of food packaging

Med Elena Schägg, projektleder for cirkulær økonomi hos Deutsche Umwelthilfe og Dr. Andreas Grabitz, business unit manager for emballage materiale hos Eurofins. 

Sustainable finance

Med Daniel Karpantschof Reece, managing director hos konsulentbureauet Nordeq Management A/S og underviser af flere kurser hos DIS Abroad samt Aljoscha Warych, corporrate client consultant hos den tyske GLS Bank.