Positively Produced Akademi

Vores PP-akademier er en betydningsfuld del af projektet og fungerer som formidling i form af print, ekspertoplæg, interviews eller kursusaktivitet, som alle interesserede kan deltage i og lytte med på.

Det overordnede mål med dette er at informere om bæredygtighed og formidling af forskellige temaer indenfor det komplekse begreb ”bæredygtighed” og på den måde bidrage til at fremme bæredygtighedsbølgen. De planlægges af projektpartnerne og gøres på helt forskellig vis, afhængig af indsatsområde og mulige fysiske rammer.

 

om at producere med en god smag i munden

Få inspiration til at arbejde bæredygtigt i din virksomhed – med fokus på fødevarebranchen.

GRØNNE FORRETNINGSPLANER

Skal den grønne omstilling i små og mellemstore virksomheder rykke, er et vigtigt redskab til at sikre den bæredygtige udvikling, at virksomhederne udarbejder nye grønne forretningsplaner.

Undervisningsmateriale fra Madkulturen

Bæredygtig madkultur er et supplerende læremiddel til undervisningen i det fællesfaglige fokusområde:
Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget.

Expert Talks fra Hochschule Flensburg

Universitetet i Flensburg har udviklet kompasset og byder ind med indlæg med førende eksperter indenfor bæredygtighed som fx ”sustainably packing” og ”sustainable finance”.

WebinareR med eksperter fra Skærtoft

Partneren Skærtoft er ansvarlig for en webinarrække med forskellige forskere, undervisere og eksperter indenfor bæredygtighed.